Huis ontruimen

Een huis volledig leegruimen na een overlijden of een verhuizing  en opleveren volgens de eisen van de woningbouw is een grote klus.

Ook neemt het veel tijd in beslag die u liever aan andere zaken besteedt zoals het inrichten van de nieuwe woning of het regelen van een eventuele dringende zaken. Gelukkig  is er een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat u al deze werkzaamheden uit handen kan nemen voor een eerlijke prijs.  Onze professionele dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. Steeds meer mensen komen erachter dat het uitbesteden van een dergelijke klus ideaal is en rust geeft in een vaak emotionele periode.

Woningontruiming Totaal maakt het verschil met een reguliere woningontruimer. Wij zijn als team namelijk zeer betrokken en weten altijd een passende oplossing te vinden voor  onze opdrachtgevers. Ook begrijpen wij dat de woning van uw dierbare familie en zijn / haar inboedel op een respectvolle en discrete manier behandeld moeten worden.

Alle ruimtes in het huis of de woning worden netjes leeg / bezemschoon opgeleverd.

In een huis of woning staan veelal nog goede meubelen of witgoed wat nog jaren meekan. Voor deze spullen hebben wij een breed netwerk aan goede doelen opgebouwd. Hergebruik van deze zaken is een belangrijk streven voor Woningontruiming Totaal. Het belangrijkste is dat deze spullen terechtkomen bij de mensen die deze het hardst nodig hebben in deze lastige tijden.

Mochten wij  tijdens onze werkzaamheden waardevolle of persoonlijke bezittingen aantreffen dan wordt dit netjes apart gelegd voor de opdrachtgever. Ook vinden wij soms bezittingen waarop een notitie staat voor wie het bedoeld is of een lijst met daarop bezittingen en voor wie deze bestemd zijn. Het is voor ons dan ook dankbaar werk als wensen uitgevoerd kunnen worden zoals deze bedoeld zijn.  

 Bij ons bent u verzekerd van een juiste oplevering van de woning of bedrijfsruimte binnen de gestelde termijn.  Mocht u na de ontruiming van de woning nog nieuwe wensen hebben omdat u blij bent met het goede resultaat en de luxe van het uit handen geven dan is een gesprek samen voldoende. Wij nemen u graag al uw zorg en werk uit handen!

Wilt u ook graag een gratis vrijblijvende offerte met een betrouwbare woningontruimer?                 
Wij werken zeer flexibel en zijn landelijk actief waardoor wij snel inzetbaar zijn. Wij zijn te bereiken op 06-22524703 met altijd een vaste contactpersoon.                                            

Een ontruiming zonder zorgen, dat is het idee, dat is ons streven!

Tags: zorgcentrum verhuizing

Wij bieden aan

  • Topkwaliteit tegen scherpe prijs
  • Ontruimingen in heel Nederland
  • Service, kwaliteit en vertrouwen
  • Inboedel opkoopservice

Bekijk ons ook op:

google plus woning ontruiming huisontruiming twitter

Ontvang gratis offerte

verhuisdoos