Huurwoning leegruimen

Nederland telt veel huurwoningen die na bijvoorbeeld overlijden, scheiding, faillissement of  verhuizing leeg opgeleverd dienen te worden.  Deze huurwoningen moeten geheel volgens de eisen van de woningbouw of verhuurder opgeleverd worden. Ook zal de woning binnen een bepaalde tijd moeten worden ontruimd, om een extra huurtermijn te voorkomen.

Aangezien er in deze situaties vaak veel emoties bij gepaard gaan is het voor veel mensen te zwaar om de woning zelf leeg te ruimen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

Vaak krijgt u van de verhuurder of woningbouw een duidelijk rapport met wat er allemaal aan werkzaamheden moet gebeuren om de woning  op te kunnen leveren. Wij werken altijd met dit rapport waardoor u verzekerd bent van de juiste uitvoering zoals gewenst door de woningbouw en oplevering op de afgesproken datum.

Wij ontruimen de woning ten alle tijde professioneel en indien nodig op korte termijn. Ook kunnen wij voor u de eindinspectie verzorgen samen met de verhuurder of woningbouw.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op: 06-2252 4703

Wij bieden aan

  • Topkwaliteit tegen scherpe prijs
  • Ontruimingen in heel Nederland
  • Service, kwaliteit en vertrouwen
  • Inboedel opkoopservice

Bekijk ons ook op:

google plus woning ontruiming huisontruiming twitter

Ontvang gratis offerte

verhuisdoos