Koopwoning leeg opleveren

Wij werken al jaren in samenwerking met diverse makelaars en notariskantoren. Om een koopwoning in de huidige woningmarkt snel te kunnen verkopen is er een grote vraag gekomen naar onze dienstverlening. Door een koopwoning compleet leeg en bezemschoon op te leveren zien de eventuele nieuwe bewoners meer ruimte en mogelijkheden waardoor deze eerder verkocht zal worden.

Ook aanvullende werkzaamheden zijn mogelijk om de verkoop van een woning te bespoedigen. Enkele voorbeelden zijn ; het compleet witten van een woning waarin gerookt is, het netjes maken van de tuin, het schoonspuiten van muren en tuintegels met een professionele hogedrukreiniger enz. Dit noemen wij een zogenaamde Flip-over waarbij ons team binnen enkele dagen een woning er piekfijn en verkoopklaar bij zet. De woning zal door onze werkzaamheden sneller  verkocht worden en een betere verkoopprijs genereren.


Ons team levert de woning geheel op naar uw wensen tegen een scherp tarief. Mocht u kleiner gaan wonen en verhuizen naar bijvoorbeeld een verzorgingshuis of service woning / flat dan kunnen wij de complete verhuizing van de inboedel voor u regelen. De restboedel die in de woning achterblijft wordt door ons op gepaste wijze afgevoerd en aan een nieuwe bestemming geholpen. Onze doelstelling is om zoveel mogelijk spullen te hergebruiken en te schenken aan degenen die het hard nodig hebben.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen, waarna wij een geheel vrijblijvende  offerte opstellen met een totaalprijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en ontvangt u geen kosten achteraf. Na het akkoord gaan met onze offerte leveren wij elke betreffende  woning compleet leeg en bezemschoon op.


 

Wij bieden aan

  • Topkwaliteit tegen scherpe prijs
  • Ontruimingen in heel Nederland
  • Service, kwaliteit en vertrouwen
  • Inboedel opkoopservice

Bekijk ons ook op:

google plus woning ontruiming huisontruiming twitter

Ontvang gratis offerte

verhuisdoos