Verhuizen seniorenwoning en ontruimen

In veel gevallen is het de bedoeling dat een inboedel verhuist moet worden naar bijvoorbeeld een nieuwe woning of zorginstelling. Ook het compleet verhuizen van meubelen en huisraad valt onder onze dienstverlening. Nadat de bewoners de te verhuizen boedel voorzien hebben van een sticker, gaat Woningontruiming Totaal aan de slag met het zorgvuldig verhuizen van de meubelen. Deze worden in de nieuwe woning geplaatst, op de plaats die u wenst zodat de opdrachtgevers zelf op hun gemak de inboedel kunnen uitpakken en snel kunnen starten met de inrichting. Vervolgens gaat ons team terug naar de ouderlijke woning, waarbij alle restboedel op een professionele en respectvolle manier verwijdert wordt.

Ook voor het verhuizen van slechts enkele goederen bent u bij ons op het juiste adres.

Seniorenverhuizing is een vak apart en gaat altijd met veel geduld gepaard. Wij verhuizen senioren van groot naar klein en ontruimen complete restboedels.  Er is steeds meer vraag naar een betrouwbare seniorenverhuizer die met respect met de spullen omgaat. Uiteraard is het voor onze opdrachtgevers erg fijn als alle opdrachten door  1 bedrijf uitgevoerd worden. Ook zal de prijs een stuk scherper kunnen door een Totaalopdracht.

Wij zijn gespecialiseerd in het compleet verhuizen en ontruimen van seniorenwoningen/kamers waarbij wij een Totaalpakket kunnen aanbieden.

Wilt u meer informatie over een seniorenverhuizing van groot naar klein? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden op: 06-2252 4703.

Tags: woning ontruimen, vloerbedekking verwijderen

Wij bieden aan

  • Topkwaliteit tegen scherpe prijs
  • Ontruimingen in heel Nederland
  • Service, kwaliteit en vertrouwen
  • Inboedel opkoopservice

Bekijk ons ook op:

google plus woning ontruiming huisontruiming twitter

Ontvang gratis offerte

verhuisdoos